Пазарна количка (0)
gallery/asset 1
Пазарна количка (0)

добре дошли в градина марта!

защо да поръчам?

как да поръчам?

Нашата Градина Марта е малка и кокетна.  Нашите цветя и продукти не са на невероятно ниски цени, нито пък ги доставяме със скоростта на светлината. Но при нас може да поръчате по малко луковици от различни сортове и да направите желания микс за дома и градината, без да купувате по много, освен ако не желаете точно това. Ние подбираме внимателно всичко, което изпращаме и така няма да получите некачествени луковици, растения или семена.  

 

Освен онлайн, вече повече от 20 години ние продаваме и нашата Агроаптека и Цветен магазин в град Исперих. Така че, дори да не видите нещо за градината на нашия сайт, може да ни попитате за цветни и зеленчукови семена, тревни смески, препарати за растителна защита, торове, градински пръскачки, лозарски ножици, пчеларски инвентар и други, които също можем да Ви изпратим с Еконт  или Спиди. 

gallery/1f2d595302c3568be8f6c701ba86743b

Разгледайте продуктите, избирайки категории от падащото меню. Изберете желания брой от всеки и го добавете пазарската количка. 

Имайте предвид, че всички цени на сайта ни са за един брой луковица/коренища/ растение /пакет семена, освен ако изрично не е указано нещо друго.

 

Методът на плащане на сайта ни е Наложен платеж. Доставките извършваме с куриерска фирма Еконт Екпрес и Спиди. Може да посочите офис на Еконт или Спиди, или Ваш адрес, на който да бъде доставена поръчката Ви. Доставката до офис на Еконт обикновено е с по-ниска около 2 лв цена (ориентировъчно). Според теглото на пратката и стойността на наложения платеж, Цената на доставката до офис на Еконт започва от около 3.80 лв, като за доставка около 1 кг и НПлатеж около 20-30 лв цената е около 5-6 лв. 

 

Ако имате въпроси, моля, попълнете формата за контакт:  

Може да се обадите и на тел. 0888 777 554 в работни дни (Понеделник - Петък) от 10 до 18 ч. 

Пазарна количка (0)

онлайн магазин 

 

 

 

изберете категория от падащото меню, добавете продукти,

влезте в пазарната си количка и поръчайте

лале Розово видение
Категория:
Лалета
Складова единица:
бр
Цена:
1.20лв
Описание

Луковици гъсто лале папагал

НОВО  ЗАРЕЖДАНЕ  ЕСЕННИ ЛУКОВИЦИ!

Свържете се с нас

Агроаптека § цветен магазин агрика

ул. „Хан Аспарух“ 6

7400 Исперих

България

+359 888 777 554

gallery/apteka
Име  
E-mail  
Телефон за връзка при нужда  
Съобщение